10 februari 2024

Uitverkoop op = op!


 

Ik heb nog steeds heel veel tweedehands Stampin' Up! producten .. daarom is er deze maand korting op alles.

- €10 korting op bundels
- €5 korting op ponsen en stansen
- alle stempels voor de helft van de prijs
- overige merken en diverse ook 50% korting.
Help jij mij mee een nieuw huis te vinden voor mijn retired collectie?

07 maart 2023

Informatie


Hallo, wat leuk dat je op mijn retired Stampin' Up! verkoop pagina komt kijken ;-) 

Op deze blog vind jij mijn persoonlijke collectie retired Stampin' Up! producten die ik niet meer gebruik en graag kwijt wil.

Retired Stampin' Up! producten zijn producten die niet meer in de huidige en lopende Stampin' Up! catalogi vindbaar zijn. Deze kan je dus niet meer nieuw bestellen.  

Ben je op zoek naar een stempel set, pons, stans of iets anders van Stampin' Up! dan vind je ze hier. Staat het niet op deze blog dan heb ik het ook niet te koop. 

Regelmatig worden er producten toegevoegd. Kom dus af en toe even langs om een kijkje te nemen. De prijzen staan onder de foto zelf. 

Klik aan de rechterkant op de pagina's en daar vind je alle producten die ik te koop heb. Om de foto groter te bekijken, kan je er op klikken. Kijk je op je mobiel dan klik je bovenin naast homepage op het pijltje. 

Alles is exclusief verzendkosten. Ik verstuur met DHL, de kosten van een brievenbus doosje is €3,95 en pakketpost is €5,95. Ik verstuur twee keer per week op woensdag en zaterdag. Alleen als het betaald is.  

Betaling kan via een overschrijving, iDeal link, tikkie of contant als je het komt ophalen. Ophalen kan alleen in overleg. Wil je graag de items zien voordat je het koopt, mail mij dan om een afspraak te maken. 

Alle producten zijn gebruikt,  en in uitstekende staat. De stempels zijn soms verkleurd, maar dit doet niet af aan de afdrukkwaliteit.

Heb je producten gezien, die je graag wilt overnemen? Stuur me dan even een e-mail: stampinjanneke@gmail.com Graag met je adres, en de namen van de producten die je graag wilt overnemen ;-) 

Wil je nieuwe producten bestellen van de actuele catalogus? Dit kan via deze link: Klik!

Groetjes van Janneke